Over DrukMaat DRUKMAAT, DE STANDAARD IN OPVALLENDE PRODUCTIES

Uw bedrijf onder de aandacht brengen? DrukMaat verzorgt drukwerk van perfecte kwaliteit en voor een marktconforme prijs.

DrukMaat is een onafhankelijk intermediair met een groot netwerk van geselecteerde leveranciers die elk hun eigen specialisatie in huis hebben, zowel in het binnenland als in het buitenland. Door goede persoonlijke contacten weten we op ieder moment welke leverancier op welk moment de juiste capaciteit beschikbaar heeft.

Bij DrukMaat heeft u daardoor altijd de beste kwaliteit voor een marktconforme prijs. En dat binnen de door u gestelde deadline.

Of het nu gaat om visitekaartjes of jaarverslagen. Om brochures of POS-materiaal. DrukMaat verzorgt al uw drukwerk en grafische producties.

Met drukwerk kan veel. Misschien zelfs meer dan u verwacht. DrukMaat heeft tientallen jaren ervaring in het verzorgen en begeleiden van drukwerk. Daardoor weten we altijd wat de beste mogelijkheid is voor uw drukwerk, en welke eventuele alternatieven voor u geschikt zijn.

DrukMaat doet dus meer dan de beste leverancier vinden voor uw drukwerk. DrukMaat geeft onafhankelijk advies en vakkundige begeleiding.

8_Slider